ποιοί είμαστε

Η εταιρεία CHALARIS xylodesign®, οι άνθρωποι και η ιστορία
Γνώση και ποιότητα που υλοποιούν κάθε προσδοκία
Υψηλής αισθητικής κατασκευές από Ξύλο & Corian
H CHALARIS xylodesign® δημιουργεί λειτουργικές και υψηλής αισθητικής κατασκευές από Ξύλο & Corian, άλλοτε ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου σχεδιασμού και άλλοτε δημιουργώντας η ίδια νέους κανόνες. Μέριμνά μας είναι ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ αισθητικής, μεθόδου σχεδιασμού, κορυφαίων υλικών, επιμελούς κατασκευής και συνέπειας στην παράδοση.

Εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες και διακοσμητές αναλαμβάνουν τη μελέτη των χώρων σας προκειμένου να προτείνουμε λειτουργικές προτάσεις αποκλειστικά μελετημένες και σχεδιασμένες για τον δικό σας χώρο. Σχεδιάζουμε με δικά μας αυθεντικά σχέδια αλλά και σχέδια κορυφαίων Ιταλικών οίκων. Βρισκόμαστε σε συνεχή έρευνα για τις εξελίξεις της αγοράς, των υλικών, των τάσεων και της τεχνολογίας προκειμένου να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις δικές σας προσδοκίες.

H CHALARIS xylodesign® γνωρίζει πολύ καλά τόσο την τέχνη του ξύλου όσο και του Corian και δημιουργεί για εσάς σύγχρονα έπιπλα και εκλεπτυσμένες ειδικές κατασκευές με στυλ, ανθεκτικές στον χρόνο λειτουργικές και διαχρονικές. Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ειδικές κατασκευές μπορείτε να μας εμπιστευτείτε σε εξεζητημένα σχέδια, χρώματα και τεχνικές διότι οι χειροποίητες κατασκευές μας μπορούν πραγματικά να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία σας.
Αναλαμβάνουμε αρχιτεκτονικές δημιουργίες και κατασκευές από ξύλο και corian, για:
Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ιταλικούς οίκους: