Σχεδιασμός & Μελέτη

H CHALARIS xylodesign® δημιουργεί λειτουργικά και πρωτοποριακά σχέδια υψηλής αισθητικής άλλοτε ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου σχεδιασμού και άλλοτε δημιουργώντας η ίδια νέους κανόνες. Μέριμνά μας είναι πάντα ο τέλειος συνδυασμός μεταξύ αισθητικής, μεθόδου σχεδιασμού, κορυφαίων υλικών, επιμελούς κατασκευής και συνέπειας στην παράδοση.

Εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες και διακοσμητές αναλαμβάνουν τη μελέτη των χώρων σας προκειμένου να προτείνουμε λειτουργικές προτάσεις αποκλειστικά μελετημένες και σχεδιασμένες για τον δικό σας χώρο. Σχεδιάζουμε με δικά μας αυθεντικά σχέδια αλλά και σχέδια κορυφαίων Ιταλικών οίκων και σας παρουσιάζουμε το νέο πλέον χώρο σας σε τρισδιάστατο σχεδιαστικό πρόγραμμα.

Το σύγχρονο στυλ διακόσμησης προστάζει να δημιουργούμε χώρους άνετους και φιλόξενους και αυτό κάνουμε. Είναι ένα στυλ που είναι εξίσου κατάλληλο για καταστήματα, γραφεία, loft και σπίτια… και εμείς γνωρίζουμε να το υπηρετούμε με το καλύτερο τρόπο.

Η CHALARIS xylodesign® βρίσκεται σε συνεχή έρευνα για τις εξελίξεις της αγοράς, των υλικών, των τάσεων και της τεχνολογίας προκειμένου να μπορεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις δικές σας προσδοκίες.