Κατασκευές Ξύλου και Corian

Τα ξύλινα έπιπλα δίνουν κομψότητα, ζεστασιά, κύρος και ποιότητα στο σπίτι, στο γραφείο ή το κατάστημα. Το ξύλο, που αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή έχει κατατάξει επάξια τον εαυτό του, στις διαχρονικές εκφάνσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της διακόσμησης.
Το Corian προσφέρεται για το ιδιόμορφο, το καλλιτεχνικό, το αφηρημένο. Εκτός από τα καθαρά και ζωηρά χρώματα, η ικανότητα του Corian να συνδυάζεται με ξύλο, γυαλί, μέταλλο, και άλλα υλικά μας εμπνέει για να δημιουργήσουμε όμορφα αντικείμενα που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Η CHALARIS xylodesign® γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη και των δύο υλικών και δημιουργεί για εσάς σύγχρονα έπιπλα και εκλεπτυσμένες ειδικές κατασκευές με στυλ, ανθεκτικά στον χρόνο και κυρίως λειτουργικά και διαχρονικά.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στις ειδικές κατασκευές και στην βαφή – λουστράρισμα αυτών μπορείτε να μας εμπιστευτείτε σε εξεζητημένα σχέδια, χρώματα και τεχνικές διότι οι χειροποίητες κατασκευές μας μπορούν πραγματικά να ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία σας.
Στην έκθεσή μας θα μπορέσετε να δείτε από κοντά υλικά, δείγματα, χρώματα, στημένους χώρους κουζίνας, πόρτες ασφαλείας αλλά και το σημαντικότερο μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς δείγμα για το έπιπλο που επιθυμείτε να στολίσει το χώρο σας.

Αναλαμβάνουμε:

  • Διαμερίσματα, πολυτελής κατοικίες, μονοκατοικίες, καταστήματα, γραφεία. Κάθε χώρο και δωμάτιο αυτών εσωτερικό και εξωτερικό (κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο, υπνοδωμάτια, πατώματα και decks)
  • Κατασκευές επίπλων και ειδικών κατασκευών με ξύλο, corian και συνδυασμό αυτών με υλικά όπως μέταλλο και γυαλί.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους ιταλικούς οίκους:

  • για την κουζίνα, το μπάνιο ή το υπνοδωμάτιο σας
  • για πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές