Βαφή & Λούστρα – Μεταποίηση

Εργασίες Βαφής & Λούστρων

Με αγάπη και σεβασμό για το χειροποίητο έπιπλο υλοποιούμε κάθε επιθυμία σας όχι μόνο στην κατασκευή αλλά και στην βαφή – λουστράρισμα αυτών. Έχοντας πλέον όχι μόνο την επίβλεψη αυτής της διαδικασίας αλλά υλοποιώντας την inhouse με δικούς μας έμπειρους τεχνίτες παραδίδουμε σε εσάς το τελικό έπιπλο άρτιο και φινιρισμένο έχοντας εκτελέσει όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με την δική μας εγγύηση για το τελικό προϊόν.
Ενσωματώνοντας τις εργασίες βαφής και λουστραρίσματος μέσα στην δική μας γραμμή παραγωγής έχουμε πλέον τη δυνατότητα μεγαλύτερης ευελιξίας και ως προς τις επιθυμίες σας αλλά και την δυνατότητα να μπορούμε να εγγυηθούμε για ακόμα πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Μεταποίηση, Αναπαλαίωση, Συντήρηση

Χρησιμοποιώντας παραδοσιακή τεχνική και υλικά που δεν φθείρονται στον χρόνο, δίνουμε ξανά «ζωή» σε έπιπλα που είναι κατεστραμμένα από το πέρασμα του χρόνου.
Αν έχετε έπιπλα με φθορές και νοιώθετε πως τους αρμόζει μια καλύτερη περιποίηση η CHALARIS xylodesign® αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τα παλιά σας έπιπλα σε καινούρια προκειμένου να τα κρατήσετε για πολλά χρόνια ακόμα. Εκτός από αλλαγή χρώματος των επίπλων που ήδη έχετε, μπορεί να γίνει ανακατασκευή τόσο στο design όσο και σε εξέλιξη της χρήσης του. Μπορείτε ακόμη να αξιοποιήστε παλιά έπιπλα αντίκας κάνοντάς να φαίνονται σαν καινούρια με χαμηλό κόστος.

Αναλαμβάνουμε:
  • επιδιορθώσεις σε καναπέδες, πολυθρόνες, καρέκλες, τραπέζια, σύνθετα, μπουφέδες, κ.α.
  • φρεσκάρισμα επίπλων (λάκες, πατίνες, στιλβώσεις, χρυσώματα)
  • Επίσης αναλαμβάνουμε κολλήσεις επίπλων, φτιάχνουμε παραδοσιακά σκαλίσματα σε έπιπλα και εκκλησιαστικά είδη.